Autor Cultura
26 Març 2015 a 14:30

Els Xics de Granollers actuaran al Mercat del Ram a Vic aquest diumenge

Els de Mollet actuaran al Tibidabo

El 5 de 7 dels Xics de Granollers // Imatge cedida

El 5 de 7 dels Xics de Granollers // Imatge cedida

Els Xics de Granollers actuaran aquest cap de setmana al Mercat del Ram a Vic, i ho faran acompanyats dels Sagals d’Osona i els Castellers de Barcelona.

Aquesta és la segona actuació de la temporada pels granollerencs, que van començar a casa el cap de setmana passat, descarregant els primers castells de 7: un 3 de 7, un 4 de 7 i un 5 de 7.

Per la seva banda, els de la camisa carbassa ja porten tres actuacions aquest any 2015, i ja sumen 7 castells de 7: tres 3 de 7, dos 4 de 7 i dos 5 de 7.

Els Castellers de Barcelona, finalment, han realitzat un esplèndid inici de temporada, descarregant a principis el primer castell de 8 de l’any, i amb la clàssica de 8 més matinera de la seva història, a principis de març.

 

Els Castellers de Mollet inicien la temporada al Tibidabo

El Tibidabo serà el proper diumenge l’escenari d’una actuació multitudinària de castells, en què prendran part diverses colles d’arreu del territori: els Castellers de Badalona, els Castellers de Cerdanyola, els Castellers de Mollet, els Castellers de Montcada i Reixac, els Castellers de Rubí, la Colla Castellera Jove de Barcelona i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca.

Els Micacos van iniciar la temporada la setmana passada amb la seva millor arrencada de la història, amb un 4 de 7, un 4 de 7 amb l’agulla i un 3 de 7, a més d’un pilar de 5.

També van firmar el millor inici de temporada de la seva història els Castellers de Cerdanyola, amb dos castells bàsics de 7, el 3 i el 4, i un de la gamma mitjana, el 4 de 7 amb l’agulla, a més d’un pilar de 5.

Pel què fa als Castellers de Montcada i Reixac, que van resorgir l’any passat després de molts anys d’inactivitat, el passat cap de setmana van realitzar els primers castells bàsics de 6 del 2015, després d’haver alçat els dos primers dels últims anys en la darrera actuació de l’any 2014.

Els Castellers de Rubí encara no han trepitjat plaça aquest any 2015. En les darreres actuacions de la temporada, i tenint en compte que des de l’octubre no actuen a Rubí, van realitzar castells bàsics de 6, mentre que en la Diada de Tardor a la seva ciutat sí que assaltaven la gamma alta, amb un 3 de 6 amb l’agulla, i un 4 de 6 amb l’agulla carregat.

Els Castellers de Mollet van iniciar la temporada el passat 15 de març a Mollet, en motiu de la Fira del Destorb, on van descarregar un 3 de 6, un 4 de 6 i un 3 de 6 amb l’agulla.

Switch to mobile version