Autor Futbol
9 Març 2015 a 17:00

La Molletense fa un pas més cap a la salvació

Victòria dels de Filgaira al camp del cuer

Mollet-Molletense

Victòria patida finalment de la Molletense contra el Montcada // Foto d’arxiu: Jaime Blanco

CD MONTCADA 2-4 UD MOLLETENSE

Montcada: Pérez, Simón (Dani Baena, 52′), Carlos (Carrillo, 63′), Omar, Larumbre, Montero, Peña (Muñoz, 53′), Fran Baena (Jiménez, 53′), Rafa González, Grau i Hayek

Molletense: Yamandú, Jairo, Santi (Pou, 27′), Benito, Toni García, Tejada, Xavi (Valverde, 59′), Jordi (Camps, 63′), Agus (Nando, 59′), Ballesteros i Genís (Fábrega, 69′)

Gols: 0-1: Xavi (8′); 0-2: Jordi (26′); 1-2: Rafa González (penal, 63′); 2-2: Jiménez (75′); 2-3: Valverde (86′); 2-4: Valverde (89′)

Àrbitre: Víctor García Verdura. Grogues per Omar, Carlos Martínez i Larumbre (Montcada) i Xavi, Agus, Toni García, Nando, Pou i Valverde (Molletense)

La UD Molletense fa un pas endavant importantíssim cap a la salvació en guanyar al camp d’un rival directe com és el Montcada. El conjunt d’Antonio Filgaira va superar els montcadencs per 2-4 en un partit que tenia controlat, però que es va complicar i no va resoldre fins als darrers minuts. D’aquesta manera els molletans trenquen amb una sèrie de quatre empats consecutius abans d’afrontar un complicat partit contra la revelació de la lliga, l’Escala.

Ben aviat la Molletense va controlar el partit al aprofitar-se de les necessitats d’un equip que està virtualment condemnat a la Segona Catalana (és cuer amb vuit punts només). Al vuit minuts Xavi va avançar els visitants i al 26′ el capità Jordi Fernández va posar el 0-2. Semblava que el matx seria plàcid, com ho va ser a la primera volta (es va resoldre per un humiliant 8-0 a favor de la Molletense), però a la segona meitat els montcadencs van reaccionar. Un penal transformat per Rafa González va escurçar diferències i al 75′ Jiménez va igualar pel Montcada.

Amb tot, el davanter Jose Valverde va acabar desequilibrant el marcador a falta de quatre minuts amb dos gols que van certificar el triomf molletà a la Ferreria. Ara la Molletense suma 27 punts i està dos per sobre de la plaça de promoció i sis del descens. Clar, que encara queda per disputar el que resta del partit contra La Jonquera.

Switch to mobile version