Autor Natació
31 Març 2015 a 14:00

La primera edició del Campus de Setmana Santa de Natació Sincronitzada ha estat un èxit

26 sincronistes realitzen l’stage de la categoria benjamí

Natació sincronitzada // Imatge del web del Club Natació Granollers

Natació sincronitzada // Imatge del web del Club Natació Granollers

La primera edició del Campus de Setmana Santa de Natació Sincronitzada organitzada pel Club Natació Granollers ha estat un èxit de participació, amb un total de 26 sincronistes de la categoria benjamí que, del 30 de març a l’1 d’abril, realitzen aquest stage amb l’objectiu de millorar el seu nivell de cada a la segona jornada de figures del Campionat de Catalunya Benjamí.

En horari de 9h a 17:30h, les sincronistes del Campus combinen els entrenaments de figures i tècnica amb la gimnàstica, el ballet, acrobàcies, tallers i manualitats… guiades per professionals del Club, entrenadors superiors i auxiliars de Natació Sincronitzada titulats per la Federació Espanyola i Catalana de Natació, així com entrenadors de gimnàstica i professionals de la dansa.

Un equip que està avalat pels resultats en les diferents competicions dels darrers anys tant en l’àmbit escolar com el de competició, que ha convertit el Club en un dels millors de Catalunya i Espanya.

Switch to mobile version