Autor Entitats
31 Març 2015 a 11:00

L’Ajuntament i els Bombers Voluntaris de Caldes de Montbui signen un conveni

L’entitat local rebrà 2.750 € anuals durant 2 anys

Signatura del conveni entre l'Ajuntaement de Caldes de Montbui i l'Associació de Bombers Voluntaris // Imatge cedida per l'Ajuntament de Caldes de Monbui

Signatura del conveni entre l’Ajuntaement de Caldes de Montbui i l’Associació de Bombers Voluntaris // Imatge cedida per l’Ajuntament de Caldes de Monbui

L’Ajuntament i bombers voluntaris de Caldes de Montbui signen un conveni a través del qual es reconeix i es promou el caràcter participatiu, solidari i de col·laboració de l’entitat local.

L’alcalde de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, Jordi Solé, i el president de lAssociació de Bombers Voluntaris, Josep Costa, van signar ahir dilluns, 30 de març,  el Conveni de col·laboració per al desenvolupament de programes i projectes de participació ciutadana i voluntariat. A l’acte van assistir també la regidora de Participació Ciutadana, Pilar Aznar, i el regidor d’Acció Social, Isidre Pineda, junt amb altres representants de l’associació calderina.

Aquest conveni formalitza el tarannà compromès, solidari i participatiu de l’entitat local i regula espais d’actuació i els reptes que assumirà amb l’objectiu de tenir més presència en la vida pública calderina.

Segons el document, l’Associació de Bombers Voluntaris de Caldes de Montbui es compromet, al marge de les activitats pròpies relacionades amb la prevenció i seguretat, a desenvolupar una programació anual, que inclourà, com a mínim la col·laboració amb la Cavalcada de Reis, amb l’Escaldàrium i amb altres iniciatives socials, lúdiques i festives que es facin al municipi. A més, el conveni recull també el compromís d’organitzar anualment la Cursa de bombers, de fer difusió i promoció de les seves activitats i de treballar al costat d’altres entitats locals.

A canvi, l’entitat rebrà 2.750 € anuals, variables segons IPC, durant dos anys, segons estableix el text signat.

L’Associació de Bombers Voluntaris de Caldes de Montbui té la seu al carrer de Priorat, s/n del Polígon Industrial La Borda de Caldes de Montbui.

Switch to mobile version