Autor Natació
17 Març 2015 a 11:00

L’equip júnior de sincronitzada del CN Granollers guanya el Campionat de Catalunya

Van passar per davant del Kallipolis i el Mataró

Equip júnior del CN Granollers

Equip júnior del CN Granollers // Imatge cedida pel CN Granollers

Les júniors del Club Natació Granollers van aconseguir una medalla d’or i dues de plata al Campionat de Catalunya Júnior de natació sincronitzada, celebrat el passat 14 de març al CN Minorisa de Manresa. Les granollerines van proclamar-se campiones de Catalunya per davant del Kallipolis, segon, i el Mataró, tercer.

Als duets, Helena Jaumà i Ariadna Arisó es van fer amb el subtítol català, compartint podi amb dos duets del Kallipolis. El Club també va presentar dos duets més, el d’Èlia Calvo i Júlia López, que van ser quartes, i el de Lídia Vigara i Elena Estrada, que van ser cinquenes. A la modalitat de solo, Jaumà es va proclamar subcampiona de Catalunya. A més, Arisó va ser cinquena i Vigara, sisena.

Les absolutes i júniors del CN Granollers estan acabant d’enllestir la seva participació al Campionat d’Espanya Absolut i júnior, que tindrà lloc del 20 al 22 de març a Valladolid. En categoria absoluta, participaran les internacionals Cristina Salvador i Amber Bakker en els solos, i Txell Mas i Cecilia Jiménez formaran duo. En júnior, el Club presentarà dos equips; l’equip A, que competirà en equip i combo, i l’equip B, que ho farà en combo.

Switch to mobile version