Autor Natació
25 Març 2015 a 17:00

Les sincronistes del CN Granollers arriben al podi al Campionat d’Espanya

Les guanyadores júnior i sènior van aconseguir or, plata i bronze

Sincronistes del CN Granollers

Sincronistes del CN Granollers // Imatge cedida pel CN Granollers

Les sincronistes júnior i sènior del Club Natació Granollers van aconseguir endur-se quatre medalles al Campionat d’Espanya, celebrat aquest passat cap de setmana a Valladolid, amb un total de 21 clubs participants. El CN Granollers va portar dos equips júniors i quatre sincronistes sèniors, aquestes últimes membres de la selecció espanyola.

La medalla d’or va arribar de la mà del combo del júnior A, que va aconseguir un total de 83.5668 punts, per davant del CN Kallipolis, amb 83.3669, i el Sincro Retiro, amb 81.0330. El júnior B es va classificar en 4t lloc, amb 79.0000 punts. Pel que fa a la competició d’equips, les júniors van aconseguir penjar-se la medalla de bronze 153.2070 punts, per sota del Sincro Retiro que va ser primer (155.8319) i el Kallipolis, segon (155.3168).

La medalla de bronze va anar pel duo d’Helena Jaumà i Ariadna Ariso, amb Mariona Busquets com a reserva, que van fer el tercer lloc per sota del Kallipolis, primer, i Sincro Retiro, segon. El duet d’Elena Estrada i Lídia Vigara van classificar-se en cinquè lloc. Als solos, Vigara es va fer amb el sisè lloc i Jaumà, amb el setè.

Les sèniors també van aconseguir penjar-se medalla, amb el solo de Cristina Salvador, que va interpretar “Yesterday” i que li va valer el subcampionat d’Espanya. L’or va ser per Ona Carbonell, del Sabadell, i el bronze, per Paula Ramírez, del Kallipolis. Amber Bakker es va classificar en 8è lloc. Pel que fa al duet, el tàndem Txell Mas i Cecilia Jiménez van fer el quart lloc.

En acabar el Campionat, la Real Federación Española de Natación (RFEN) va celebrar una prova per a preseleccionar l’equip espanyol júnior que es prepararà per als Jocs Europeus, que tindran lloc a Bakú del 12 al 16 de juny. Les sincronistes del CN Granollers preseleccionades van ser Elia Calvo, Jaumà, Vigara i Ariso, que formaran part de l’equip de 14 nedadores que es concentraran al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del 25 al 31 de març. Aquesta mateixa preselecció es tornarà a concentrar de l’11 de maig al 8 de juny, d’on la RFEN acabarà seleccionant les integrants definitives de l’equip espanyol júnior que participarà a la competició europea.

Switch to mobile version