Autor Natació
17 Març 2015 a 17:00

Les sincronistes del CN Granollers s’emporten la plata a l’Open Make Up Forever de Paris

Gerard Asensio, amb la selecció catalana infantil de waterpolo

Les Sincronistes del Club Natació Granollers: Cecilia Jiménez, Txell Mas, Amber Bakker i Cristina Salvador, a l’Open de França. //  Imatge cedida pel CN Granollers

Les Sincronistes del Club Natació Granollers: Cecilia Jiménez, Txell Mas, Amber Bakker i Cristina Salvador, a l’Open de França. // Imatge cedida pel CN Granollers

Les nedadores de sincronitzada més internacionals del Club Natació Granollers, Txell Mas, Cristina Salvador, Cecilia Jiménez i Amber Bakker, van estar convocades amb la selecció espanyola absoluta per a viatjar a Paris i disputar l’Open Make Up Forever, del 13 al 15 de març.

Un torneig que, per la importància dels seus competidors (Xina, Ucraïna, Canadà… en total, 28 països), va servir de test de cada al Mundial de Kazan 2015.

Les quatre nedadores del Club Natació Granollers, amb Bakker com a suplent, van disputar l’equip tècnic, aconseguint la medalla de plata amb 86.3808 punts, per sota d’Ucraïna (88.6159) i per davant d’Itàlia (84.8274).

Espanya va completar la seva participació a l’Open amb una medalla d’or en el solo d’Ona Carbonell, i una plata pel duet d’Ona Carbonell i Paula Klamburg.

Gerard Asensio convocat amb la selecció catalana infantil

Amb el número 7, Gerard Asensio, waterpolista del Club Natació Granollers // Imatge cedida pel CN Granollers

Amb el número 7, Gerard Asensio, waterpolista del Club Natació Granollers // Imatge cedida pel CN Granollers

El waterpolista del Club Natació Granollers, Gerard Asensio, ha estat seleccionat per a formar part de l’equip català infantil que participarà al Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques que tindrà lloc a Elx, del 26 al 29 de març.

Abans, però, ha estat convocat per als entrenaments de la selecció catalana infantil per a preparar l’Estatal, que tindran lloc del 20 al 24 de març al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

Aquesta temporada, Asensio forma part del Programa de Detecció de Talents de la Federació Catalana de Natació (FCN), realitzant estades puntuals de seguiment de tecnificació infantil 2001.

D’aquest seguiment, la FCN n’ha pogut dissenyar l’equip català infantil, del qual en formarà part Asensio, i que participarà al Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques.

Switch to mobile version