Autor Natació
10 Març 2015 a 13:30

Miguel Luque contribueix a l’èxit de Catalunya al Campionat d’Espanya per Autonomies

El nedador del CN Granollers s’imposa en 50 braça i 150 estils

El nedador paralímpic Miquel Luque s'entrena al CN Granollers // Imatge del twitter del CN Granollers

El nedador paralímpic Miquel Luque s’entrena al CN Granollers // Imatge del twitter del CN Granollers

Gran actuació de Miguel Luque, el nedador paralímpic que entrena al Club Natació Granollers, que s’ha classificat en les primeres posicions en les proves que ha disputat al Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes, contribuint a què Catalunya s’alcés amb el títol d’aquesta competició. Un Campionat celebrat del 6 al 8 de març a Alcorcón i que va comptar amb la participació de prop de 300 nedadors.

Luque es va imposar en les seves especilitats de 50 braça (50.97) i 150 estils (1.49.66). En les proves de 50 esquena (48.19) i 4×50 estils (3.45.99) es va classificar en segona posició. A més a més, va participar als 100 lliures (1.42.76) i 50 lliures (45.10) on va quedar en quart lloc.

Per al seu entrenador, Joan Serra, del Club Natació Granollers, Luque va nedar “rendint a un molt al nivell, aconseguint unes marques molt bones pel moment de la temporada en el què ens trobem”. Tot i ser una competició molt exigent pel número de proves que ha hagut de nedar, ha fregat la mínima per al Mundial de Glasgow, quedant-se a només 9 centèsimes en 50 braça (mínima 50.88) i a poc més de 2 segons en 150 estils (mínima 2.47.27).

Luque té encara opcions per aconseguir la mínima del Mundial:  la propera és a l’Open Britànic del 26 al 29 de març, on espera arribar en l’estat de forma necessari per aconseguir-la.

Switch to mobile version