Autor Futbol
9 Març 2015 a 14:00

Mollet i Vic s’encallen al Germans Gonzalvo

Empat que no arregla les males dinàmiques d’ambdós equips

CF Mollet UE

Ja són vuit partits consecutius els que duu el Mollet sense guanyar // Foto d’arxiu: Jaime Blanco

CF MOLLET UE 1-1 UE VIC 

Quan un equip entra en mala dinàmica es fa difícil donar amb la tecla per arreglar-la. És el que li està passant últimament al CF Mollet UE i a la UE Vic. Tots dos conjunts es trobaven al Germans Gonzalvo amb dues ratxes negatives. La dels molletans, de set partits sense guanyar. La dels vigatans, pitjor encara, de nou. I el duel d’urgències no es va resoldre cap a cap cantó, amb la qual cosa es van repartir els punts.

Els dos gols van arribar a la primera part. Primer van colpejar els vigatans per mitjà de Raul García. Gol matiner dels de Ramon Ferrer ja que només van necessitar cinc minuts per obrir la llauna. Vint minuts més tard el Mollet va empatar de penal. L’autor va ser Cristian, que des dels 11 metres va fer bo el domini del seu equip arran del gol encaixat. Al segon temps el conjunt d’Albert Cámara va tenir ocasions per guanyar, però li va mancar punteria i al final el matx va acabar amb empat a un gol.

Segueix el Mollet sense conèixer la victòria en aquest 2015. Des de l’arribada del nou any els vallesans només han sumat vuit de 24 punts possibles. Aquest cap de setmana l’equip de Cámara visitarà un dels aspirants a la segona plaça, el Lloret.

Switch to mobile version