Autor Cultura
26 Març 2015 a 17:00

Ràdio Mollet emetrà un programa especial tot recordant els seus 34 anys d’història

La primera emissió del mitjà municipal va ser el 22 de gener de 1981

Estudi de Ràdio Mollet // Imatge del web de Ràdio Mollet

Estudi de Ràdio Mollet // Imatge del web de Ràdio Mollet

El proper divendres, 3 d’abril Ràdio Mollet emetrà un programa especial per commemorar els 34 anys d’història que l’emissora municipal celebra aquest 2015. Aquest programa comptarà amb una entrevista al conegut presentador de televisió Frank Blanco que va iniciar la seva trajectòria a l’emissora municipal.

El programa, que tindrà una hora i mitja de durada, fa un viatge pel passat, el present i el futur dels anys de vida de l’emissora. L’especial s’inicia tot recordant la primera emissió del mitjà, que data del 22 de gener de 1981, amb fragments d’aquell dia i els records dels seus protagonistes.

Frank Blanco, presentador de televisió nascut a Mollet // Imatge del web de l'Ajuntament de Mollet

Frank Blanco, presentador de televisió i ex-treballador de Radio Mollet // Imatge del web de l’Ajuntament de Mollet

A continuació, l’oient podrà escoltar fragments de l’entrevista emesa aquest any 2015 al primer director de Ràdio Mollet, Joaquim Elcacho i tot just després al primer cap tècnic de l’emissora, Josep Casasnovas. Seguint amb la mateixa tònica d’entrevistes, s’emetrà, a més, la del presentador de televisió i ex-treballador de Radio Mollet, Frank Blanco.

A més, al llarg d’aquests 34 anys, nombrosos col·laboradors han passat pels estudis. És per això que s’ha preparat un recull de records recollits al programa La tertúlia i a L’espai radiofònic, Amb la ràdio al cor, que l’emissora va emetre amb motiu dels seus 25 anys.

També es vol donar èmfasi a les festes de la ràdio. Per això es farà una breu explicació del que han significat per a la Ràdio i s’emetran fragments de les últimes festes. Per poder mostrar la situació actual a Ràdio Mollet, s’ha fet un muntatge de sintonies dels programes dels col·laboradors amb un tall de veu dels responsables explicant què suposa per ells fer ràdio.

Finalment, el programa especial aplega una breu entrevista al regidor de comunicació, Sergi Garcia per parlar del futur de l’emissora. El programa especial dels 34 anys de Ràdio Mollet s’emetrà divendres, 3 d’abril a les 12:30h i a les 19h. El programa serà difós novament dilluns, 6 d’abril, en els mateixos horaris.

Switch to mobile version