Autor Societat
31 Març 2015 a 12:00

Un miler de persones ja han visitat els Banys Termals El Safareig de Caldes de Montbui

Unes vuitanta persones s’han banyat a la piscina termal

Banys Termals El Safareig // Imatge cedida per l’Ajuntament de Caldes

Banys Termals El Safareig // Imatge cedida per l’Ajuntament de Caldes

Els nous Banys Termals El Safareig van celebrar, aquest cap de setmana, la primera jornada de portes obertes d’aquest nou espai lúdic de Caldes de Montbui. Un miler de persones, entre veïns del municipi i visitants d’altres pobles, han passat per l’espai.

La recuperació del vell safareig termal de Santa Esperança ha fet possible l’obertura del Safareig. Una vuitantena de persones, visitants de fora majoritàriament vinguts de Barcelona, Santa Coloma, Sant Cugat o Malgrat, van estrenar la nova piscina termal amb vistes als horts de Caldes.

El nou espai lúdic calderí obrirà les portes amb normalitat aquesta setmana, un cop passada la novetat, i està previst que es converteixi en un dels atractius turístics més destacats de la vila romana. L’horari habitual serà de dimecres a diumenge.

Switch to mobile version