Autor Societat
14 Abril 2015 a 10:00

Accident laboral mortal en una empresa de Les Franqueses del Vallès

A un home li va caure una escala prefabricada de ciment

Mossos d'Esquadra

Els Mossos van detenir a Sant Celoni a dos joves marroquins // Imatge d’arxiuoos

Ahir al matí, pels volts de tres quarts de dotze, es va produir un accident laboral a una empresa de construccions del Polígon Can Castells de Les Franqueses del Vallès. Una escala prefabricada de ciment va cedir, caient a sobre d’un treballador, que va resultar mort. L’home tenia 35 anys, nacionalitat espanyola, i era veí de Cervera.

Al lloc dels fets s’hi van desplaçar patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van rebre l’avís de l’accident, i també tres dotacions de Bombers de la Generalitat, i dos del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els mossos van posar els fets en coneixement del Departament d’Empresa i Ocupació del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Switch to mobile version