Autor Futbol
23 Abril 2015 a 12:00

El CF Mollet UE incorpora a Rui Filipe

És defensa internacional sub-21 amb Andorra

Rui Filipe CF Mollet UE

Rui Filipe s’incorpora al Mollet per afrontar el tram final de temporada // Foto: Jose Luis Rodríguez-CF Mollet UE

El CF Mollet UE ha incorporat un jugador per afrontar el tram final de temporada. Es tracta de Rui Filipe, un jove defensa de 23 anys que és internacional sub-21 per Andorra. Procedeix del Blagnac FC, equip que milita en la Segona Divisió Amateur del futbol francès. Aquesta és la quarta divisió en importància del país, l’equivalent a la Tercera Divisió Espanyola a casa nostra.

Rui Filipe ja va debutar contra el Manresa i ho va fer de lateral, tot i que la seva posició natural és la de central. Va entrar al minut 68 en substitució de Dani Valero i va completar una bona actuació. A l’acabar el partit va declarar que venia “amb moltes ganes d’ajudar l’equip”. L’andorrà té sis jornades per davant per demostrar la seva vàlua.

Canvis al futbol base

D’altra banda, el club ha annunciat diversos canvis en l’estructura del futbol base. D’entrada, Otger Canals abandona els seus càrrecs després d’una llarga vinculació. Canals ha estat coordinador del futbol 7 i entrenador del Juvenil B, l’Aleví A i l’Aleví B. El seu lloc en la coordinació l’ocuparà l’actual responsable del Benjamí A, Marc Trasobares, qui a la vegada compaginarà la tasca amb la de tècnic de l’Aleví A amb l’objectiu de mantenir la categoria.

Finalment, el substitut d’Otger Canals al juvenil B serà David Ortiz. El de Ripollet dirigirà simultàniament aquest equip amb el juvenil A de Lliga Nacional. El B competeix actualment a Preferent.

Switch to mobile version