Autor Waterpolo
29 Abril 2015 a 17:00

El CN Granollers acaba quart de Segona Divisió de waterpolo

Agustí Pericas marxarà finalment al Terrassa de Divisió d’Honor

Imatge de la web del CN Granollers

Imatge de la web del CN Granollers

Amb un partit més, el Club Natació Granollers era líder de la classificació. En l’última jornada de lliga li tocava descansar i esperar els resultats dels seus rivals més directes, que li podien obrir la porta a la Primera Divisió. Però l’empat del Metropole i les victòries del Màlaga i Dos Hermanas, els van fer baixar de la posició d’ascens i acabar en el quart lloc de la classificació final.

No obstant això, l’equip de Pablo Quattrocchio ha realitzat una excel·lent temporada tenint en compte que acaben d’arribar a la nova categoria. El responsable de la secció de waterpolo, Víctor Flores, valorava el pas per la Segona Divisió: “L’equip a respost perfectament a l’objectiu inicial de la temporada, que era quedar entre els quatre primers. En el transcurs de la lliga, l’equip ha mostrat fermesa i evolució, és per això que a mitja temporada, es va decidir reestructurar els objectius i plantejar-nos un ascens a una categoria superior, a Primera Divisió. Tant és així, que ens hem quedat a les portes de l’ascens per només un punt de diferència envers al segon i de dos punts del primer. Hem competit fins al final i hem demostrat ser un equip dur i eficaç, amb molta gent jove i ben acollida pels veterans”.

En relació a la propera campanya, Flores va afirmar que “tornarem a donar la cara a cada partit, posant-nos com a objectiu ascendir de categoria”.

Agustí Pericas // Imatge del web del CN Terrassa

Agustí Pericas // Imatge del web del CN Terrassa

Agustí Pericas inicia una nova etapa al CN Terrassa

El subcampió del món juvenil format al CN Granollers, Agustí Pericas, jugarà la propera temporada a la Divisió d’Honor amb el CN Terrassa. Aquesta temporada, tot i disputar la lliga juvenil amb el CN Granollers, ja estava cedit a l’equip terrassenc.

Divendres passat el boia granollerí va disputar el seu últim partit defensant els colors del Club Natació Granollers. Va ser el matx de la lliga juvenil que l’enfrontava amb el CN Barcelona, i abans del partit els seus companys li van retre un sentit homenatge a peu de piscina.

Pericas està becat al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, amb estudis i entrenaments. Al CN Granollers ha fet història, convertir-se en el primer waterpolista internacional, participant al Campionat del Món Juvenil i aconseguint medalla.

Switch to mobile version