Autor Natació
15 Abril 2015 a 12:00

El CN Granollers aconsegueix plata i bronze a l’Open Brasil

Les sincronistes granollerines es preparen pel Mundial de Kazan

Sincronistes del CN Granollers // Imatge cedida pel CN Granollers

Sincronistes del CN Granollers // Imatge cedida pel CN Granollers

Les sincronistes més internacionals del Club Natació Granollers van guanyar una plata i un bronze a l’Open Brasil, disputat els passats 10, 11 i 12 d’abril. La competició es va fer a la piscina on s’esdevindrà la sincro dels Jocs Olímpics de Rio 2016. Amb aquestes medalles, les sincronistes granollerines podran formar part de la selecció espanyola absoluta a Kazan.

Txell Mas, Cristina Salvador i Cecilia Jiménez es van penjar la medalla de plata en Equip Tècnic, amb 87.1811 punts. Tot i que la victòria va ser per Ucraïna, amb 88.4631 punts, l’equip espanyol va poder retallar puntuació respecte la darrera cita de referència, el French Open. Respecte a la medalla de bronze, va venir de la mà del solo lliure de Salvador, que va aconseguir 87.1667 punts i va pujar al podi amb la seva companya de selecció, Ona Carbonell, que va aconseguir l’or amb 92.1000 punts. La ucrainiana Anna Voloshyna, amb 89.9333 punts, va ser plata.

A més d’aquestes dues medalles, Espanya també es va endur una altra medalla d’or pel duo tècnic que van protagonitzar Carbonell i Paula Klamburg.

Switch to mobile version