Autor Natació
15 Abril 2015 a 17:00

El CN Granollers, al podi de la natació catalana

Assistirà a la Diada que organitza l’FCN com el tercer millor equip del país

Les Sincronistes del Club Natació Granollers: Cecilia Jiménez, Txell Mas, Amber Bakker i Cristina Salvador, a l’Open de França. // Imatge cedida pel CN Granollres

Les Sincronistes del Club Natació Granollers: Cecilia Nieto, Txell Mas, Amber Bakker i Cristina Salvador, a l’Open de França. // Imatge d’arxiu cedida pel CN Granollres

Ja fos en natació, en waterpolo o en sincronitzada el 2014 del CN Granollers va ser un any per recordar-lo per sempre. El club de la capital vallesana assistirà a la Diada de la Natació Catalana el proper 29 d’abril com el tercer millor equip del país. Per aquest fet serà reconegut amb diversos guardons per l’ens federatiu en diferents categories i disciplines.

A banda del reconeixement per la posició al ranking el CN Granollers rebrà mencions especials per la temporada de les sincronistes Meritxell Mas, Cristina Salvador i Cecilia Nieto. El trio va ser subcampió d’Europa en combo i bronze en equip als passats campionats de Berlín. D’altra banda, el jugador de waterpolo Agustí Pericas també rebrà una menció honorífica. El juvenil granollerí va ser subcampió del món a Istanbul amb la sel·lecció espanyola.

Primer podi en la història

Ser el tercer equip de Catalunya és un fet històric pel CN Granollers. Mai abans ho havia aconseguit i ara entra dins del top 3 després de desbancar al CN Terrassa d’aquesta posició. El CN Sant Andreu, segon, i el CN Sabadell, líder, completen la terna dels millors clubs de natació del país.

Switch to mobile version