Autor Natació
30 Abril 2015 a 16:30

El CN Granollers recull el guardó al tercer millor club català del 2014

Assoleix aquesta posició per primera vegada

Club Natació Granollers

Club Natació Granollers // Foto: Antonio Viscarri

El Club Natació Granollers va recollir ahir 29 d’abril el guardó com a tercer millor club català de natació de l’any en mans de la Federació Catalana de Natació (FCN), en el transcurs de la Diada de la Natació Catalana celebrada a l’Auditori (sala Oriol Martorell) de Barcelona, on es van atorgar guardons a persones i entitats que han destacat per la seva tasca i pels seus èxits durant l’any 2014.

El president del Club Natació Granollers, Josep Maria Mas, acompanyat per Domingo Rodríguez, membre de la junta directiva, van recollir el premi que acredita al CN Granollers, per primera vegada a la seva història, com el tercer millor club català, darrera del CN Sabadell i el CN Sant Andreu, primer i segon respectivament i per davant del CN Terrassa.

Un molt meritori tercer lloc del CN Granollers, que és l’única d’aquestes entitats que competeix amb equips integrats per esportistes amateurs.

També van rebre Menció Especial – Categoria Absoluta, a les sincronistes de la selecció espanyola Meritxell Mas, Cristina Salvador i Cecilia Nieto, per la medalla de plata en combo i el bronze en equip al Campionat d’Europa Berlín 2014. El jugador de waterpolo, Agustí Pericas, també va rebre una Menció Especial – Categories Edats per haver-se proclamat subcampió del Món juvenil a Istanbul 2014.

Switch to mobile version