Autor Natació
21 Abril 2015 a 14:30

El nedador paralímpic Miguel Luque aconsegueix la mínima per al Mundial

Va establir una marca de 00.49.79 en els 50 braça

miguel luque

Miguel Luque acompanyat del seu entrenador, Joan Serra // Imatge cedida pel CN Granollers

Gran rendiment als 50 braça del nedador paralímpic, Miguel Luque, que divendres 17 d’abril al IDM de Berlín va aconseguir la mínima per a participar als Mundials de Glasglow, que tindran lloc al mes de juliol. Luque va aconseguir la marca exigida (00.49.79) a les eliminatòries, essent la seva millor marca personal des de l’any 2010 i la segona millor marca mundial de l’any 2015, només superat pel japonès Takayuki Suzuki, que al febrer va nedar una centèsima més ràpid a Sheffield (00.49.78). A la final dels 50 braça, el nedador de Parets del Vallès va fer 00.50.63, classificant-se en segon lloc de la categoria SB3.

En la resta de proves, Luque es va classificar en tercer lloc als 150 estils (categoria SM4) amb un temps de 2.48.18, i en 100 braça, en quart lloc (SB3) amb una marca de 2.06.78. “Tenim en compte el moment de la temporada en el què estem, en Miguel ha rendit sobre el que estava previst”, va comenta l’entrenador del Club Natació Granollers, Joan Serra, qui va marxar d’aquesta competició amb “molt bones sensacions, el què ens permet encarar la temporada d’estiu amb molt d’optimisme”.

Berlín va reunir la millor natació paralímpica, amb un total de 568 nedadors de 42 països (Ucraïna, Austràlia, Gran Bretanya, Estats Unitats, Rússia…) i noms com Jessica Llarg (EUA), Eleanor Simmonds (GB), Federico Morlacci (Itàlia), Brenden Hall (Austràlia), Sebastian Iwanow, Elena Krawzow i Daniela Schulte (Alemanya). Prop de 3.000 espectadors no es van perdre la competició que va tenir lloc al Berlín Europa Sportpark.

Switch to mobile version