Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
29 Abril 2015 a 08:00

Escultura futbolística

Escultura futbolística // Foto: Cristina Gutiérrez

Escultura futbolística // Foto: Cristina Gutiérrez

Aquesta escultura futbolística, a primera vista massa surrealista, però si ens apropem, veiem una petita pilota a prop de l’escultura, que representa un futbolista. La peça busca representar la important presència de l’esport a la ciutat de Granollers.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.

Switch to mobile version