Autor Bàsquet
19 Abril 2015 a 14:30

Granollers ofereix més activitats esportives

La Ciutat del Bàsquet Català 2015 farà diversos actes durant aquest mes

Bàsquet // Imatge del web Wikimèdia Commons

Bàsquet // Imatge del web Wikimèdia Commons

Granollers continua la seva programació d’activitats amb un plat fort pel que fa a la competició federada; la final del Campionat de Catalunya júnior masculí preferent, que comptarà amb la participació dels equips FC Barcelona, Joventut de Badalona, CB Hospitalet i Bàsquet Olost. Al pavelló de la Ciutat del Bàsquet Català 2015, situat al carrer Girona, es podrà veure de prop jugadors que possiblement acabaran formant part de les plantilles professionals d’equips de l’ACB. Les semifinals es disputaran el dissabte 25 d‘abril a partir de les 5.30 de la tarda, i el diumenge 26 d‘abril, la disputa pel tercer i quart lloc a la mateixa hora, i la final, a les 7.30 de la tarda.

També el dia 26, el pavelló del Club Bàsquet Granollers, acollirà a les 12 del matí un clínic per a entrenadors de bàsquet que s’hi hagin inscrit gratuïtament. Es tractarà l'”Estructura dels canvis defensius: conceptes per aplicar-los i estratègies per atacar-los”, i anirà a càrrec de Joan Albert Cuadrat, entrenador superior, entrenador actual del CB Pardinyes de la Lliga EBA, exseleccionador català, entrenador de lliga femenina i ajudant de les seleccions espanyoles de formació, i Miki Larraz, entrenador superior, entrenador actual del JAC Sants de la Lliga EBA, exentrenador de la lliga LEB i entrenador de les categories inferiors del FC Barcelona.

A més, ja s’han obert les inscripcions per a la Trobada de Bàsquet Escolar, activitat que es fa en el marc de la Fira de l’Ascensió. L’acte es farà el divendres dia 15 de maig a partir de les 10 del matí. Poden participar tots els infants entre 8 i 11 anys, que hauran d’inscriure’s a la seva escola o al Club Bàsquet Granollers. Per participar-hi cal format un equip de 8 jugadors per escola.

Finalment, el concurs de fotografia, que compta amb la col·laboració de l’Associació Fotogràfica Jaume Oller, té com a principal objectiu aconseguir la participació de la ciutadania amb la recollida d’instantànies de moments relacionats amb el bàsquet. Hi ha tres categories: fotografia esportiva, fotografia social i “Viu el bàsquet”, un concurs d’Instagram.

Switch to mobile version