Autor Cultura
29 Abril 2015 a 14:00

L’Ajuntament convoca una beca per representar Granollers en la Conferència Internacional de Joves per la Pau d’Hiroshima

 

L'Ajuntament convoca una beca per representar Granollers en la Conferència Internacional de Joves per la Pau d’Hiroshima// Foto: Cristina Gutierrez

L’Ajuntament convoca una beca per representar Granollers en la Conferència Internacional de Joves per la Pau d’Hiroshima // Foto: Cristina Gutiérrez

L’Ajuntament convoca una beca per representar Granollers en la Conferència Internacional de Joves per la Pau d’Hiroshima

L’Ajuntament de Granollers convoca joves, d’entre 16 i 25 anys, que vulguin optar a una beca per representar Granollers en la Conferència Internacional de Joves que tindrà lloc a Hiroshima entre el 4 i el 14 d’agost.

La ciutat d’Hiroshima (Japó) ofereix aquesta beca que inclou el viatge i l’allotjament durant els dies de la Conferència, així com la participació en totes les activitats incloses en el programa.

En aquesta conferència es reflexionarà sobre els bombardejos atòmics de 1945, amb motiu del 70è. aniversari d’aquest esdeveniment.

Per optar a la beca, caldrà estar empadronat/ada a Granollers; acreditar coneixement de l’anglès i del projecte de pau de Granollers. Aquells interessats han de presentar una instància a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (c. de Sant Josep núm 7), o bé virtualment a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Granollers.

A més de la instància, els interessats hauran de presentar un text on s’expliquin les raons per les quals desitja participar en la Conferència en representació de Granollers, així com els principals arguments del projecte de pau de la ciutat. També hauran d’incloure una proposta de difusió de la Conferència i de les seves conclusions. Un jurat format per persones expertes en cultura de pau, memòria històrica i llengua anglesa valorarà els treballs i seleccionarà 3 finalistes, que defensaran la seva candidatura oralment i en anglès davant del jurat.

La data límit per presentar les sol·licituds és el 17 de maig de 2015.

Switch to mobile version