Autor Waterpolo
1 Abril 2015 a 14:00

L’equip absolut del CN Granollers es complica l’ascens de categoria

La derrota davant el Dos Hermanas el situa 5è

Imatge de la web del CN Granollers

Equip de waterpolo // Imatge del web del CN Granollers

L’equip absolut de waterpolo del Club Natació Granollers va perdre pràcticament totes les opcions per aspirar a l’ascens després de la seva derrota el passat cap de setmana a Dos Hermanas (Sevilla). Tot i que matemàticament no està tot perdut, el panorama de la lliga de Segona Divisió no és favorable, ja que dels tres partits que queden per a finalitzar la temporada, dos són contra els rivals més directes i que ara per ara tenen plaça d’ascens, el Metropole i el Màlaga.

El Granollers va cedir la setmana passada la quarta posició al Dos Hermanas, i ara està cinquè. Els homes de Pablo Quattrocchio, que perdien a Dos Hermanas per 6-2 a la segona part, van poder remuntar el marcador i situar-se un gol per davant, a falta d’un minut i mig del final. Un penal en contra, però, va conduir a l’empat, a 50 segons de la fi del partit. Un error en l’últim atac granollerí va ser aprofitat per l’equip local per sortir a la contra i marcar el gol de la victòria (10-9).

Per altra banda, el jugador de waterpolo del Club Natació Granollers, Gerard Asensio, que jugava amb Catalunya, es va alçar a Elx com a campió d’Espanya Infantil de Federacions Autonòmiques en la modalitat mixta, després de vèncer a la final a Ceuta.

Asensio va ser seleccionat per la Federació Catalana de Natació (FCN), que li està fent un seguiment al jugador a través del Programa de Detecció de Talents, amb estades puntuals de seguiment de tecnificació infantil 2001.

Switch to mobile version