Autor Societat
29 Abril 2015 a 11:00

Mollet celebra, Per Molts anys, la festa de la gent gran

La festa durarà del 4 al 10 de maig amb moltes activitats

Cartell Per Molts Anys// Imatge cedida per l'Ajuntament de Mollet

Cartell Per Molts Anys// Imatge cedida per l’Ajuntament de Mollet

Mollet del Vallès celebra, Per Molts Anys, la festa de la gent gran, que comença dilluns 4 de maig a les 16.30 de la tarda amb la inauguració a La Marineta de l’exposició Mollet, una ciutat de cinema, una mostra d’arts plàstiques, vídeo i instal·lació de fotogrames, que es podrà veure fins al 22 de maig. La festa compte amb un programa ple d’activitats organitzat per l’Ajuntament en col·laboració amb les entitats de gent gran del municipi.

Totes les activitats, la música, el teatre, l’esport, les manualitats, la ràdio, les noves tecnologies aniran sobre el cinema de tots els temps. Algunes de les activitats que trobem al programa són la música del grup de playback de jubilats i pensionistes de Can Pantiquet, el teatre i la música del grup de playback d’Amics de l’Art de Mollet, la caminada pels Pinetons, el ball de germanor o el cinefòrum de la pel·lícula Hitchcock.

Per Molts Anys també inclou un homenatge a les persones grans de Mollet que el 2015 esdevenen centenàries. Aquest acte tindrà lloc el 4 de maig a les 18.00 de la tarda al Mercat Vell.

Switch to mobile version