Autor Política
29 Abril 2015 a 12:00

Mollet participa al Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics

Va presentar dos projectes implantats a l’ajuntament

Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics Mollet

Intervenció de l’ajuntament de Mollet al congrés // Imatge cedida per l’ajuntament de Mollet

L’ajuntament de Mollet va participar els passats dies 20 i 21 d’abril a la cinquena edició del Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics, celebrat a Madrid. El consistori vallesà va ser convidat per presentar dos projectes innovadors en l’àmbit del sector que s’hagin implantat recentment i que, d’alguna manera, hagin tingut èxit i hagin suposat un avenç en la gestió de l’administració.

El primer dels projectes presentats va ser el de transformació de la gestió interna d’acords i resolucions. La finalitat d’aquesta idea és anar poc a poc cap a una administració sense paper, cosa que agilitza els tràmits i aplica canvis en tres eixos: tecnològic, organitzatiu i jurídic. El segon va ser un sistema de seguretat tecnològica que té per objectiu crear les condicions necessàries per l’ús dels mitjans electrònics a partir de garantir la seguretat dels sistemes, les dades i la comunicació.

El Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics és una trobada en la que conflueixen administracions públiques en matèria d’interoperabilitat i seguretat. Enguany el principal tema era el debat de cóm aplicar sistemes més innovadors tot analitzant les noves tendències.

Switch to mobile version