Autor Rugby
22 Abril 2015 a 11:00

Victòria del Club de Rugby Spartans de Granollers a Banyoles

Era un partit de lliga decisiu

Imatge del Facebook del CR Spartans Granollers

Banyoles RC 3 – CR Spartans Granollers 38 // Imatge del Facebook del CR Spartans Granollers

Banyoles RC 3 – CR Spartans Granollers 38

El passat dissabte dia 18 els Monstres de Banyoles van rebre els Spartans de Granollers en un partit decisiu per decantar la lliga cap a un costat o cap a l’altre, tenint en compte que les primeres posicions estan molt ajustades.
Els de Granollers van arribar amb moltes ganes, ja que s’havien preparat a consciència pel partit. A més, gran part de l’afició s’havia traslladat a Banyoles per animar als espartans.

La intensitat va ser molt forta inicialment per part dels dos equips. Els de Banyoles es van apropar prou per provar un xut a pals i anotar. Tot i començar per sota en el marcador, els granollerins no es van desanimar i de seguida van aconseguir plantar l’oval  i posar-se per davant en el marcador. El treball defensiu espartà va causar problemes als del Banyoles que avançaven amb dificultats i no van poder arribar a marca contrària durant tota la primera meitat. Els Spartans, en canvi, hi van arribar fins a  tres cops en total. Els primers 40 minuts van acabar amb una bona diferència en el marcador.

Els granollerins van començar el segon temps confiant en la victòria. Tot i que en rugbi tot és possible i qualsevol error pot passar factura, els visitants van continuar afermats en una defensa consistent, aprofitant al màxims les opcions d’atac. En acabar el segon temps havien aconseguit arribar fins a quatre cops mes a la marca rival, deixant als Monstres sense cap possibilitat de victòria.

Encara queden tres partits de lliga on el CR Spartans de Granollers s’hi jugen molt.

Switch to mobile version