Autor Handbol
9 Maig 2015 a 15:00

Ajustada victòria del BM Granollers a Benidorm

Els de Viver sumen dos punts en el penúltim desplaçament

BMG-Sant Petersburg

Ferran Solé va anotar vuit gols en vuit llançaments // Foto d’arxiu: Xavier Solanas-BMG

BM BENIDORM 24-26 BM GRANOLLERS

Suma i segueix el Granollers en aquest tram final de temporada. En el penúltim partit fora de casa dels de Carlos Viver van guanyar contra un competitiu Benidorm per 24-26. El marcador, això sí, resulta un pèl enganyós ja que els granollerins van dominar tota l’estona i amb rendes de tres i quatre gols. Això sí, al davant es va trobar un Benidorm molt dur i competitiu que va mantenir viu el matx fins al final.

Del 8-12 amb el que va arribar el partit al descans es va acabar amb el 24-26. La bona feina en defensa i un Pejanovic excels sota pals (15 aturades en 30 llançaments) van mantenir a ratlla al rival, que mentre s’estavellava un atac rere l’altra contra la primera línia vallesana encaixava gols per tot arreu. David Resina i Ferran Solé van fer 15 gols entre els dos i, a més, un 100 per cent d’efectivitat de cara a porteria. A partir d’aquí el Granollers va encarrilar un triomf que va ser més ajustat del que es preveia al final i gràcies a uns bons cinc darrers minuts els punts van venir en l’autocar dels de Carlos Viver.

Fi de festa contra el Barça

No serà el darrer partit de lliga, però si l’últim que viurà el Palau i la seva afició. Serà contra el ja campió de la Liga ASOBAL, el FC Barcelona. L’enfrontament entre ambdós equips serà una prova de cara a un hipotètic enfrontament a la final four de la Copa del Rei. Res a perdre pels nois de Carlos Viver, que buscaran ser l’únic equip capaç de derrotar al fins ara imbatut conjunt blaugrana.

Switch to mobile version