Autor Política
15 Maig 2015 a 10:30

Ara Mollet-ERC-MES aposta per obrir més hores les escoles i la biblioteca

El candidat Oriol López va presentar les propostes d’educació i cultura

Oriol Lópes ERC Mollet

Segueix la campanya electoral per Ara Mollet-ERC-MES // Foto: Jaime Blanco

Obrir més temps les escoles i la biblioteca, reconvertir l’espai del Nicolás Longarón i crear una casa de colònies municipal a Gallecs. A banda d’això, la candidatura d’Ara Mollet-ERC-MES promet donar més suport a les AMPES dels centres educatius. Aquestes són algunes de les propostes que la candidatura republicana va presentar ahir en matèria d’educació i cultura en un moment en que, tal i com assegura Oriol López, la ciutat “ha patit un dèficit important en el darrer mandat”.

La principal proposta dels republicans serà la d’obrir més hores les escoles i la biblioteca municipal. López i el seu equip aposten per “posar mitjans per combatre el fracàs escolar” i mantenir els espais oberts més hores “si els nens ho necessiten”. Pel que fa a la biblioteca de Can Mulà l’aposta és molt més clara i contundent: “Tenim una en tot el municipi i roman tancada molts dies. Això ha de canviar”. D’altra banda, Ara Mollet-ERC-MES estudiarà la possibilitat d’obrir alguns caps de setmana alguns patis. Oriol López explica que tot això “comportarà una bona despesa”, però avisa que “retallarem despeses supèrflues que hi han en l’actualitat”.

Nous espais

L’altra línia de propostes d’Ara Mollet-ERC-MES anava encaminada a la creació de nous espais aprofitant alguns existents. Entre altres coses Oriol López va parlar de crear la Universitat Lliure de l’Art i la Cultura on actualment és l’escola Nicolás Longarón: “En un parell d’anys es tancarà i ens trobarem amb un espai estratègic al nou centre de Mollet”. Per la candidatura dur a terme aquesta iniciativa suposaria “una empenta a l’impuls de la creativitat local”.

Finalment, els republicans van dir que la construcció del demandat quart institut s’estudiarà “en base a criteris de natalitat en el futur” i parlaran amb Mollet Impulsa, l’empresa urbanística municipal, per habilitar alguna de les masies buides de Gallecs com a casa de colònies municipal.

Switch to mobile version