Autor Handbol
7 Maig 2015 a 17:00

Arriba la festa de l’handbol escolar a Granollers: el Trofeu Coaliment 2015

Participaran 1.114 infants de 20 escoles del Vallès Oriental

Nens i nenes petetites jugant a handbol // Imatge cedia per BM Granollers (Foto: Xavier Solanas)

Nens i nenes petetites jugant a handbol // Imatge cedia per BM Granollers (Foto: Xavier Solanas)

La nova edició del Trofeu Coaliment torna a batre rècords d’inscripcions entre els més petits de les famílies vallesanes. Ja és tot a punt perquè aquest proper diumenge,  10 de maig, es doni el tret de sortida per una nova edició de les Trobades d’Handbol escolar, Trofeu Coaliment.

Aquesta serà la 20ª edició d’unes jornades on els protagonistes són els més petits de la casa. I el torneig no para de crèixer: Si el passat any hi van haver 97 equips, aquest any es superen les expectatives amb la inscripció de 102 equips de nens i nenes, és a dir, nn total de 1.114 participants de 20 escoles del Vallès Oriental que gaudiran de 4 jornades dedicades exclusivament a la pràctica d’handbol.

Durant la presentació de l’acte, celebrada el passat dimarts, el president del Balonmano Granollers, Josep Pujadas, esmentava la importància del Trofeu Coaliment per la feina formativa que es fa des del Club.

Cal tenir present que probablement aquest serà el primer contacte que els nens i nenes tindran amb la pràctica l’handbol, pel que això esdevé una eina extraordinària per a promocionar l’esport de la ciutat per excel·lència. Tot un exemple que fa el club BM Granollers a favor de la cohesió social.

Durant els quatre propers diumenges, des del 10 de maig al 7 de juny, (amb una pausa el dia 17 amb motiu de la Fira de l’Ascensió), més de 1000 nens i nenes estaran a les instal∙lacions del Palau d’Esports, el Pavelló de Can Bassa i el Tub jugant a handbol i vivint tots els valors que aporta la pràctica d’esport.

Aquest torneig, fa uns anys, també va ser la primera presa de contacte per a jugadors que actualment són integrants de la plantilla del primer equip del BM Granollers, com ara en Pol Capdevila, l’Arnau Garcia o en Pol Sastre.

Des del Club Balonmano Granollers es desitja que aquestes 4 jornades siguin quatre dies de valors, de pràctica esportiva, de joc en equip, i sobretot,  de molt i molt handbol.

Switch to mobile version