Autor Economia
26 Maig 2015 a 09:00

Banc Sabadell i el BEI destinen 500 milions d’euros a les pimes

Els diners s’utilitzaran principalment per finançar projectes d’inversió

Signatura de l'acord // Imatge cedida per Banc Sabadell

Signatura de l’acord // Imatge cedida per Banc Sabadell

Jaume Guardiola, conseller delegat de Banc Sabadell, i Román Escolano, vicepresident del Banc Europeu d’Inversions (BEI), han signat un acord pel qual les entitats que representen destinaran 500 milions d’euros al finançament de projectes d’inversió i necessitats de capital circulant tant de pimes com d’empreses de mitjana dimensió. D’aquesta manera, cadascuna de les entitats aportarà la meitat dels fons per tal que empreses del sector industrial i de serveis obtinguin finançament a uns tipus d’interès i en uns terminis més avantatjosos.

Amb aquest acord se’n poden beneficiar les pimes de fins a 250 empleats i empreses de mitjana dimensió que tinguin una plantilla de no més de 3.000 persones. En aquest sentit, es considera que les primeres hi accedeixin de manera individual fins a un import de 25 milions d’euros i fins a 50 milions d’euros les de mitjana dimensió.

La posada en marxa d’aquesta línia de finançament entre el BEI i Banc Sabadell s’afegeix als més de 2.000 milions d‘euros que ja s’han concedit a petites i mitjanes empreses a través dels acords entre les dues entitats.

Switch to mobile version