Autor Handbol
24 Maig 2015 a 12:30

El BM Granollers acomiada la lliga igualant la millor puntuació històrica

Victòria a Zamora i 43 punts després dels 30 partits disputats

BMG-Sant Petersburg

Ferran Solé va anotar vuit gols // Foto d’arxiu: Xavier Solanas-BMG

BM ZAMORA 22-31 BM GRANOLLERS

L’únic alicient en quant a joc que tenia aquest partit era la possibilitat que tenien els locals de mantenir la categoria. El Granollers va demostrar que tot i que ja pensa en la Copa té ganes d’arribar en un bon estat i per això va superar àmpliament als castellans a domicili. Així doncs el conjunt de Carlos Viver iguala el rècord de punts històric de l’equip a la lliga ASOBAL (43 punts) i envia als de Edu García Valiente a la Divisió d’Honor Plata.

Un cop els vallesans van obrir escletxa de tres gols al marcador al minut 10 el domini va ser continu. L’11-16 amb el que s’arribava al descans va anar en augment fins el 22-31 final. Entre els màxims golejadors es troben Ferran Solé (8) i Adri Figueras i Juan Del Arco amb cinc cadascún. L’equip va registrar un 70 per cent d’efectivitat en els llançaments i no va concedir gairebé opcions a un Zamora desfet i descendit.

Switch to mobile version