Autor Handbol
17 Maig 2015 a 10:00

El BM Granollers cau contra el Barça amb el cap ben alt

Una gran segona part dels blaugrana evita la sorpresa en un día molt emotiu

BM Granollers-Barça

Nicklas Grundsten es va acomiadar de l’afició granollerina amb dos gols contra el Barça // Foto: Xavier Solanas

BM GRANOLLERS 29-34 FC BARCELONA

Granollers (18+11): Pejanovic (Sastre, ps); Blanxart, Capdevila, Marc Garcia, Arnau Garcia (2), Adrià Pérez, Figueras (1), Solé (5), Resina (2), Álvaro Ruiz (7), Salva Puig, Grundsten (2), Toledo (5) i Del Arco (5)

Barça (15+19): Pérez de Vargas (Sarjic, ps); Noddesbo (3), Tomás (7), Entrerríos (5), Sorhaindo (3), Ariño, Gurbindo (2), Sigurdsson (3), Márquez, Morros (1), Karabatic (6), Jallouz i Lazarov (4)

Marcador cada cinc minuts: 2-3, 6-7, 10-10, 12-12, 14-13, 18-15 (descans), 20-19, 22-24, 23-27, 25-30, 27-31 i 29-34 (final)

Àrbitres: Luque i Pascual

Últim partit de l’any al Palau d’Esports de Granollers: visita del Barça, record a l’Albert López Ortega i homenatge a Pejanovic, Grundsten i Álvaro Ruiz, els tres jugadors que no seguiran a l’equip la propera temporada. Gran cartell per una gran tarda, però desafortunadament la victòria va passar de llarg de la capital vallesana. Això sí: el campió de l’ASOBAL va haver de suar molt per endur-se-la. El BM Granollers no va impedir que els blaugrana guanyéssin el 29è partit seguit del campionat malgrat que va deixar-ho tot sobre la pista. Fins i tot va marxar amb un considerable avantatge de tres gols al descans.

Partit per mesurar forces de cara a una Copa del Rei en que tots dos equips parteixen com a favorits per disputar la final. I tal i com ha succeït en els darrers enfrontaments el Granollers ha estat a l’alçada d’un rival molt potent. Excel·lent primera part dels de Carlos Viver amb una defensa concentrada, amb molt encert de cara al gol i, sobre tot, aguantant l’exigència física dels de Xavi Pascual. En tot moment va impedir que obríssin escletxa i al minut 15 van igualar el partit a 10 gols. Des d’aquest moment les aturades d’un gran Pol Sastre sota pals (vuit en tot el periode) i l’efectivitat de Del Arco, Toledo i Álvaro Ruiz van contribuir a que el marcador fos un inesperat 18-15 al descans.

S’activa la màquina

El resultat a la mitja part permetia a l’afició somiar fins que la màquina perfecta de Pascual es va posar a la feina. Només reprendre el partit gol de Toledo per posar el 19-15, però la reacció blaugrana va arribar al poc temps i al contracop, amb un Víctor Tomás especialment ràpid i inspirat. Mica en mica el marcador va anar variant el signe i quan les forces van decreixer el Barça ja guanyava de cinc gols i dominava a plaer. Al final els de Carlos Viver van tenir una reacció d’orgull per acabar d’apretar la cosa, però el marcador ja no va canviar més i el derbi va acabar amb un 29-34 favorable als blaugranes.

La propera setmana el Granollers tancarà una gran temporada de Lliga ASOBAL a Zamora. El conjunt castellà es jugarà el ser o no ser a la categoria i els vallesans molt probablement plantegin el matx amb el cap posat a la final a quatre de la Copa del Rei de Gijón.

Switch to mobile version