Autor Bàsquet
17 Maig 2015 a 14:00

El CB Mollet buscarà un miracle a Gràcia

Perd de 15 punts en el primer partit de la promoció d’ascens a Lliga EBA

CB Mollet

Massa Lluïsos per un CB Mollet desafortunat // Foto: Jaime Blanco

CB MOLLET 61-76 LLUÏSOS DE GRÀCIA

Molt haurà de millorar el Mollet al partit de tornada de la fase d’ascens a EBA si vol accedir a la final a quatre. El conjunt d’Àlex Coma es va veure superat en tot moment per un Lluïsos de Gràcia molt superior en totes les línies. La derrota per 15 punts a casa complica el passi de ronda fins al punt de necessitar arrasar a la millor defensa de tota la Copa Catalunya, cosa que sembla molt poc probable. Amb tot, resten encara 40 minuts per somiar.

El pavelló de Plana Lledó lluïa un aspecte que feia recordar al d’anys enrere. No hi cabia ningú ni tan sols a la zona de l’afició contrària. Però el ple a vessar i el soroll que provocaven els aficionats més menuts no va ser suficient per encongir un rival que va fregar l’excel·lent en la seva actuació. Ja a la primera meitat es va veure que el matx es decantaria molt clarament cap a un costat i es que el 29-40 amb el que es va arribar al descans va pesar molt. Els nois d’Àlex Coma van xocar contra una defensa esplèndida i es van trobar amb un rival molt encertat des dels 6,75 m.

Poc a fer a la segona meitat

Encara estabornits pel vendaval de joc del Lluïsos el Mollet va deixar-s’ho tot per mirar de capgirar el marcador o, almenys, acostar-s’hi per tenir possibilitats a la tornada. No va ser possible ja que els de Coma no van estar gens afortunats de cara a cistella i als graciencs els hi va valer amb defensar bé i anotar en jugades ràpides. 40-55 al final del tercer quart i 61-76 a l’acabar. Al final, per cert, es van veure dues cistelles de molt bella factura: un alley-hoop d’un jugador visitant i un triple des del mig del camp sobre la botzina del base molletà Pau Reina. El proper assalt serà dissabte vinent (20 h) al pavelló de la Plaça del Nord de la Vila de Gràcia.

Switch to mobile version