Autor Bàsquet
31 Maig 2015 a 12:30

El CB Mollet viu un malson a casa

Perd contra l’Igualada i es queda sense ascens a EBA

CB Mollet

Foto: Jaime Blanco

CB MOLLET 80-86 CB IGUALADA

Ho va tenir el pivot molletà Albert Griso a falta de pocs segons. Amb el 80-82 rep una pilota a la pintura, es treu de sobre al seu defensor i es queda sol sota el cèrcol. La cistella, que era fàcil, no va entrar i després el mateix jugador va cometre una falta que va liquidar definitivament el partit. En el moment més inoportú se li va abaixar la persiana al club vallesà i va veure com en aquella jugada s’esvaïa la possibilitat de seguir lluitant per l’ascens a EBA. Un ascens que, d’haver-se aconseguit, hauria estat a casa, a un Plana Lledó ple com un ou com a les grans ocasions.

Però no va ser així i després d’un autèntic partidàs entre els nois d’Álex Coma i l’Igualada la victòria se la van endur els de la capital de l’Anoia. Sempre van anar per davant al marcador, però el Mollet, guiat per un pletòric Alberto Ferrer des de la posició de base (30 punts, màxim anotador del matx) va tenir opcions fins la desafortunada jugada d eGriso. Ja al primer quart es va veure que el marcador seria alt (26-28) i que no seria com a la primera semifinal, clarament decantada cap al Castellbisbal. Les alternatives al joc entre un Mollet molt encertat en el tir de tres i un Igualada dominador de la situació se succeïen en un espectacle meravellós.

I va ser tan meravellós que al descans tot quedava molt obert. 41-44 al marcador i molta igualtat sobre el parquet. El bon tercer quart dels de l’Anoia va servir per marxar únicament de quatre punts (62-66), però el Mollet no estava mort ni molt menys. Uns darrers 10 minuts èpics i plens de tensió i una mica de polèmica van decantar la balança finalment cap a l’Igualada. Amb el 80-86 aconseguien ser equip de Lliga EBA per la temporada vinent.

El tercer lloc

Al Mollet, després de l’heroica remuntada a la pista del Lluïsos de Gràcia, li queda només lluitar pel tercer esglaó del podi de la Copa Catalunya. Avui es jugarà la final de consolació a partir de les 17 h entre els d’Àlex Coma i el Barberà. Els de Vallès Occidental van quedar eliminats per un superior Castellbisbal (64-79).

Switch to mobile version