Autor Handbol
16 Maig 2015 a 11:30

Comiat de luxe com a local pel BM Granollers

L’equip vallesà rebrà la visita del ja campió invicte de l’ASOBAL, el Barça

Carlos Viver i Xavi Pascual

Bon rotllo entre els dos tècnics en les hores prèvies al partit // Foto: Jaime Blanco

Avui es juga el darrer partit de la temporada al Palau d’Esports i el cartell no podria ser millor. La visita del Barça servirà per que el BM Granollers s’acomiadi de la seva afició amb un matx espectacular, doncs es juga el derbi per excel·lència de l’handbol català. Un derbi que en els darrers anys ha caigut molt del costat blaugrana, però que sempre és intens i maco de veure per les ganes que posen tots dos equips. Podria, a més, no ser l’últim del curs ja que encara es podrien creuar a la final de la Copa del Rei el proper 7 de juny a Gijón.

Els dos tècnics, Carlos Viver i Xavi Pascual, esperen que el partit sigui una gran festa. Tots dos arriben amb els deures fets: el Granollers amb la tercera plaça assegurada i el Barça amb el títol de campió a la butxaca. “El Barça ha demostrat ser una aplanadora, però penso que els rebem en un bon moment de la temporada”, va afirmar Viver. “Em sento gratament sorprès de la bona temporada que ha fet el Granollers i crec que ens ho posarà molt difícil”, explicava Pascual al seu torn. Per l’entrenador blaugrana aquest partit mesurarà la capacitat del seu equip abans de jugar la Final Four de la Champions. De fet, va dir sense contemplacions que “ens anirà bé que ens exigeixi”.

Tarda d’homenatges

A banda del tema esportiu el partit destacarà per acollir diversos homenatges. El primer i el més important serà el que se li faci a Albert López Ortega Fari, l’ex jugador de la base que va morir fa uns dies a causa d’un càncer. Fari era un noi molt estimat entre la familia del BM Granollers i conegut per crear la història Vivir a contracorriente. Tant Viver com Pascual van lamentar la seva pèrdua i el tècnic local va explicar que serà un moment “trist però emotiu alhora”. “Estic segur que li faria molta il·lusió que se li recordi abans d’un partit contra el Barça”, afegia després.

L’homenatge al jove desaparegut serà abans del partit. Un cop acabi l’afició del BM Granollers podrà acomiadar a Dimitrije Pejanovic, Álvaro Ruiz i Nicklas Grundsten. El porter, el central i el pivot són les tres primeres baixes esportives confirmades per la temporada vinent.

Switch to mobile version