Autor Política
20 Maig 2015 a 11:00

CUP Mollet impugnarà les sancions a les zones blaves

Consideren que tenen un afany “purament recaptatori” i deixen al ciutadà “en situació d’indefensió”

Txus Carrasco CUP Mollet

Txus Carrasco presentava la campanya contra les multes a les zones blaves // Foto: Jaime Blanco

La CUP de Mollet va presentar ahir als mitjans una de les iniciatives que portarà a l’ajuntament en cas d’entrar. El responsable de l’agrupació local, Txus Carrasco, va explicar que el seu partit impugnarà les multes que alguns veïns han rebut darrerament per aparcar a les zones blaves i sobrepassar sense excès el temps permès. “Creiem que tenen un afany purament recaptatori per les empreses prives i pel consistori”, va criticar el dirigent. Per Carrasco, aquestes sancions suposen “una manera de cobrir el forat que la gestió de govern ha deixat” i assenyala que el ciutadà es troba indefens perquè no pot anul·lar-les als parquímetres: “Al dors de les sancions explica que hi ha un sobre amb instruccions per fer-ho, però és fals”, deia mentre ensenyava un original.

Les alternatives que proposa la CUP són zones verdes regulades amb disc horari. “Les blaves s’han multiplicat com un virus”, va dir amb un mig somriure. A banda d’això, algunes propostes de mobilitat que presenta el partit d’esquerra independentista són incorporar dues línies més de bus urbà i establir una xarxa de carrils bici connectats entre sí. Per Txus Carrasco la mobilitat al municipi és “bastant patètica” ja que “pel fet d’estar travessats per múltiples vies de comunicació moure’s a peu o en bicicleta per Mollet és tota una aventura”. El seu grup, a més, reclamarà que es facin les inversions corresponents a les estacions de tren i lluitaran per aturar obres com el quart cinturó o la conversió de la B-500 en via ràpida.

Il·lusió de cara al diumenge

En un altre ordre de coses Carrasco va valorar el desenvolupament de la campanya del seu partit. El líder de la CUP va afirmar que “l’acollida de la ciutadania està sent molt bona”, doncs “hem venut a dia d’avui gairebé tot el material”. Confessa que hi ha molta il·lusió de cara al dia dels comicis i creu que “podem donar la sorpresa i entrar amb força a l’ajuntament”.

Switch to mobile version