Autor Societat
15 Maig 2015 a 12:00

Detingut per atracar tres vegades la mateixa benzinera de Mollet del Vallès

Els robatoris es van cometre en un interval de 10 dies

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra // Foto: Joan Murcia

El passat 5 de maig, Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Mollet del Vallès, van detenir un home de 34 anys de nacionalitat espanyola i veí de La Llagosta,  com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i/o intimidació en una benzinera de Mollet del Vallès.

El primer robatori va tenir lloc el passat 26 d’abril cap a les 15.00h quan un home amb tapaboques es va adreçar a la benzinera del barri del Calderí. L’home, que va arribar i marxar a peu, va amenaçar amb un ganivet el treballador mentre li demanava els diners de la recaptació, els quals va ficar en una bossa de plàstic que portava prèviament a la mà.

El segon, es va produir dos dies més tard, el 28 d’abril, a la mateixa hora i amb el mateix “modus operandi”: tapaboques, mateixa indumentària, ganivet i bossa de plàstic per guardar el botí; també va arribar i marxar a peu.

El darrer fet registrat en aquesta benzinera, va succeir el passat dilluns 4 de maig cap a les 14.30h i es va repetir la mateixa operació que en els dos casos anteriors.

Els investigadors van recollir tots els indicis que el lladre havia deixat al lloc, i d’aquesta manera el van aconseguir identificar i detenir el passat 5 de maig com a presumpte atracador.

El detingut ja acumulava antecedents anteriors, tot i que per delictes de diferent tipologia. L’home va passar a disposició judicial el passat 6 de maig davant el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Mollet del Vallès, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Malgrat tot, els investigadors no descarten que l’autor hagi comès robatoris de les mateixes característiques en altres indrets del territori, per això la investigació encara continua oberta.

Switch to mobile version