Autor Motor
3 Maig 2015 a 15:00

El Circuit de Montmeló organitza un concurs fotogràfic

Començarà aquest dilluns amb motiu de la Setmana del Gran Premi

Circuit de Barcelona- Catalunya // Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

Circuit de Barcelona- Catalunya // Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya posa en marxa a partir del proper dilluns 4 de maig un concurs fotogràfic a través d’Instagram. Tots aquells que vulguin participar-hi hauran de fer-se un selfie en algun dels photocalls que estaran instal·lats en tres punts de Passeig de Gràcia: a Plaça Catalunya, a la confluència de Gran Via i davant dels Jardins de Palau Robert.

Les imatges s’hauran de publicar a Instagram i etiquetar amb el hashtag de l’aniversari #F1CircuitCat25. No hi ha límit de participació, és a dir, quantes més fotos es pengin, més possibilitats es tindran de guanyar una entrada doble pel Fòrmula 1 Gran Premio de España 2016 la propera temporada al Circuit de Barcelona-Catalunya.

El 25è aniversari de Grans Premis de Fòrmula 1 al Circuit es celebrarà a Barcelona durant la “Setmana del Gran Premi”, que el 4 de maig i englobarà tots els esdeveniments i activitats del programa. L’eix comercial de Passeig de Gràcia, amb 200 banderes de quadres, donarà la benvinguda a la Fòrmula 1 a Barcelona amb diferents esdeveniments i activitats dirigits a tots els públics.

També es celebrarà la jornada econòmica “Fòrmula 1, un motor per a Barcelona: impacte econòmic i notorietat de marca”, el dilluns a les 12 del migdia al Campus d’ESADE, i la jornada tècnica “La contribució de la Fòrmula 1 al futur de la indústria de l’automòbil”, el dimecres 6 de maig a les 6 de la tarda a l’Hotel Alexandra de Barcelona. Altres activitats seran l’exposició d’imatges dels Grans Premis celebrats al Circuit als Jardins de Palau Robert, la mostra de reproduccions de monoplaces de Fòrmula 1 a mida real i un parc de seguretat vial als Jardinets de Gràcia, i una ruta gastronòmica PIT-STOPS, entre altres activitats.

Switch to mobile version