Autor Bàsquet
23 Maig 2015 a 09:30

Granollers acull la final del Campionat de Catalunya de bàsquet femení

El partit pertany a la categoria Infantil

Pista exterior del Club Bàsquet Granollers // Foto: Cristina Gutiérrez

Pista exterior del Club Bàsquet Granollers // Foto: Cristina Gutiérrez

Granollers acollirà durant aquest cap de setmana la final a quatre del Campionat de Catalunya en categoria Infantil femení. El partit, que es celebrarà dins dels actes de “Granollers, Ciutat del Bàsquet Català”, es farà al pavelló del CB Granollers del carrer de Girona.

El dissabte dia 23 a les 10 del matí s’enfrontaran els equips del Citylift Unigirona amb l’UE Mataró A, en la primera de les semifinals, i a les 12 del migdia, ho faran l’Snatt’s Sant Adrià A contra el Bàsquet Almeda 1, en la segona semifinal. El diumenge 24, també a les 10 del matí, es disputaran els partits per al 3r i 4t lloc, i a les 12 del migdia començarà la gran final. Tots els partits tindran l’entrada gratuïta.

A més, el dijous dia 28 de maig a les 7 de la tarda es farà una nova jornada de debat dins del cicle “Valors i bàsquet”. La xerrada, sota el nom “La importància dels pares i mares en l’acompanyament esportiu”, serà oberta i anirà a càrrec de Marc Vila, psicòleg esportiu i actual jugador del club. L’acte, que serà al Pavelló del CB Granollers, també es troba dins del programa “Granollers, Ciutat del Bàsquet Català”.

Switch to mobile version