Autor Cultura
26 Maig 2015 a 11:00

Mollet acull l’exposició ‘Món de dones’ al CIRD Joana Barcala

En el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones

Exposició Món de Dones // Imatge cedida per l'Ajuntament de Mollet

Exposició Món de Dones // Imatge cedida per l’Ajuntament de Mollet

El proper dimecres, 28 de maig, el CIRD (Centre d’Informació i Recursos Joana Barcala de Mollet del Vallès inaugurarà l’exposició fotogràfica col·lectiva ‘Món de dones’, a les 19 hores. La mostra reflecteix la visió de set dones, les seves realitats i reflexions en torn al món femení.

‘Món de dones’ és el resultat d’un curt viatge que les set dones han realitzat en companyia, on el més rellevant ha estat el procés viscut en lloc del resultat obtingut. Les autores formen part del taller de fotografia creativa i participativa dirigit per l’Anna Rodríguez, i desenvolupat al CIRD Joana Barcala.  Aquest taller consta d’una part de preparació tècnica en fotografia, formació de creativitat, reflexió entorn a les dones.

L’exposició s’inaugura coincidint amb la celebració del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, jornada establerta l’any 1897 en el curs d’una trobada internacional de dones a Costa Rica. Una fita que vol reafirmar la salut com un dret humà per a totes les dones, al qual han d’ accedir al llarg de tot el seu cicle vital.

Per tal de commemorar aquesta diada, el 28 de maig el Centre d’Informació i Recursos Joana Barcala també oferirà una taula informativa sobre temes de salut femenina, a càrrec de diverses organitzacions especialitzades.

Switch to mobile version