Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
15 Maig 2015 a 08:00

Parc 5

Parc 5 // Foto: Cristina Gutiérrez

Parc 5 // Foto: Cristina Gutiérrez

Aquest parc de Cardedeu es troba al costat de la carretera general que porta cap a Llinars del Vallès, més concretament, un parell de carrers més amunt de l’establiment Kibuc. L’equipament està preparat per a infants de diferents edats, i a més, es troba rodejat d’arbres i gespa.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.

Switch to mobile version