Autor Societat
26 Maig 2015 a 08:30

Un electrocutat en estat crític a Granollers

Manipulava una estació elèctrica

Bombers de la Generalitat

Bombers de la Generalitat // Foto: Mercè Folch

Els Bombers de la Generalitat van haver de treballar ahir a la tarda en el salvament d’un home que va resultar ferit de gravetat a la capital del Vallès Oriental mentre manipulava una estació elèctrica transformadora.

Els Bombers van rebre l’avís per un petit incendi en uns matolls al carrer Rei Pastor, al polígon industrial Els Batzacs de Granollers. Fins al lloc de l’incendi s’hi han desplaçat 4 dotacions de Bombers, que s’han trobat un home ferit amb cremades de molta consideració després d’haver tocat l’estació transformadora. Fins allà s’hi han desplaçat una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter, que va evacuar a l’home, d’uns 40 anys, en estat crític a la Unitat de Cremats de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Switch to mobile version