Autor Futbol
20 Juny 2015 a 13:00

Albert Garcia: “Agafo aquest repte amb molta il·lusió”

El nou tècnic de l’EC Granollers va ser presentat ahir

Presentació Albert Garcia

Dani Rizaldos, Albert Garcia i Xavier Abolafio durant la presentació // Foto: Jaime Blanco

Un granollerí per entrenar al Granollers en el seu retorn a Tercera. El seu nom, Albert Garcia. Aquesta és l’aposta del club vallesà per afrontar la tornada a la divisió nacional una dècada després. El tècnic de 35 anys arriba després d’un any a l’Avià, equip amb el qual ha completat una gran campanya en acabar quart al grup 1 de Primera Catalana.

Albert Garcia va manifestar ahir en la seva presentació estar “content i motivat per l’oportunitat que se’m dóna”. El nou entrenador granollerí va assegurar que agafa el repte “amb molta il·lusió” i ganes “de fer una bona temporada i assolir els objectius”. Garcia torna al club en el qual es va formar com a tècnic després d’un llarg periple per equips punters de futbol base (Hospitalet, Cornellà, Terrassa i Mollet) i cinc anys d’amateur entre l’antiga Regional Preferent i la Primera Catalana repartits entre Mollet, Farners i Avià. Ara agafarà les regnes del primer equip i s’estrenarà en la categoria.

Atret pel vestidor

Un dels principals motius que ha fet que Albert Garcia s’incorporés al Granollers ha estat el grup de jugadors que hi ha actualment: “Conec a molts d’ells. Són un grup humà fantàstic i tenen molta qualitat”, va dir. A més, va confessar que el projecte del club també el feia molt atractiu i la possibilitat d’estar més a prop de casa també l’ha valorat. Això sí, aquest últim factor no ha estat determinant en la seva decisió: “He fet molts quilòmetres en els últims anys, però em considero un malalt del futbol i no m’ha resultat dur haver-los recorregut”.

El nou entrenador vol posar-se a treballar com abans millor ja que el playoff ha alterat una mica el calendari del club de cara a la planificació de la temporada vinent. Sobre la seva idea de joc ha dit que espera adaptar-se al vestidor: “Ara mateix tenim jugadors per fer un futbol més combinatiu que no pas directe”, va explicar en primer terme. Després va afegir que “en una categoria de tant nivell com la Tercera Divisió haurem de córrer molt i treballar la pilota aturada”. No obstant, també va dir que intentarà ser fidel als seus principis i practicar sempre que pugui un joc ofensiu i de toc.

Renovacions i primers fitxatges

A la mateixa roda de premsa el president, Xavier Abolafio, i el director general del club, Dani Rizaldos, van confirmar les primeres novetats respecte a la plantilla. No es va parlar de baixes, però sí d’altes i renovacions. Sergi Valls i Edu Cosme allarguen el compromís amb el Granollers una temporada més. Els nouvinguts a l’equip són els joves migcampistes Marc Burgos i Riki Alcántara. El primer ve del filial del Sabadell i el segon, que té passat granollerí, prové del Vilassar.

La plantilla es completarà en les properes setmanes i Rizaldos va avançar els detalls de la seva composició: “Mantindrem aproximadament un 60 per cent dels jugadors actuals i fitxarem sis o set jugadors de Tercera i alguns juvenils de Divisió d’Honor”, va afirmar el director general.

Switch to mobile version