Autor Handbol
11 Juny 2015 a 10:30

Álvaro Ferrer: “Estic molt content de tornar al BM Granollers”

El central, format al club, és un dels tres fitxatges per la temporada vinent

Álvaro Ferrer presentació

Álvaro Ferrer tornarà a vestir la samarreta del BM Granollers durant aquesta temporada // Foto: Jaime Blanco

L’etern capità del BM Granollers està de tornada. Als 33 anys el central Álvaro Ferrer tornarà a vestir la samarreta blanca, una sensació que li agrada experimentar: “Estic molt content de tornar al BM Granollers, a casa meva”. Ferrer va dir ahir en la seva presentació com a jugador vallesà que enguany l’equip “ha deixat el llistó molt alt” i que espera aportar “experiència a un grup que és força jove”. “Moltes vegades s’apren més pel que et diu un company més experimentat que pels crits que et fa l’entrenador des de la banqueta. Crec que vinc una mica per això”, va assegurar.

Álvaro Ferrer, natural de Granollers com tants altres jugadors que han defensat l’escut del club, té una llarga trajectòria nacional i internacional a la seva esquena. ADEMAR León, Atlético de Madrid, Porto, Hannover, BM La Roca i BM Aragón (club del qual prové) l’han tingut a les seves files. En els seus anys a ASOBAL ha anotat 545 gols en 294 partits i ara fitxa per l’equip que el va formar per pura estabilitat personal: “He canviat molt de casa i ciutat amb la familia els darrers anys i ara sento que necessitem establir-nos definitivament”, va explicar amb un lleu somriure. De fet, tanta estabilitat busca que a partir del mes vinent serà nou regidor de l’Ajuntament de Granollers i formarà part de l’equip de govern de Josep Mayoral. Ferrer va afirmar que “encara no s’han concretat detalls”, però que “allà hi seré i compaginaré l’handbol amb la regidoria que em toqui”.

Porras i Almeida, les altres incorporacions

En la presentació d’ahir van faltar els altres dos fitxatges ja confirmats: el porter brasiler Cesar Almeida (procedent del Guadalajara) i el pivot basc Gonzalo Porras (Benidorm). Tots dos estaven indisposats i per això no van acudir ahir al Palau d’Esports. L’entrenador, Carlos Viver, va afirmar que eren dos fitxatges de futur i que aporten coses diferents al que hi ha. “Porras és un pivot fort i de bon joc posicional i Almeida és un porter que teniem molt vist i que, per desgràcia, hem patit enguany”, explicava.

Pel que fa a renovacions el president de l’entitat, Josep Pujadas, va confirmar-ne algunes. Resina, Salva Puig i Valadao allarguen el seu compromís un any més i Sastre, Adrià Pérez i Marc Garcia signen per aquest i el següent. Amb això, els tres fitxatges i les sortides ja confirmades de Dimitrije Pejanovic, Álvaro Ruiz, Nicklas Grundsten, Jordi Puig i Pol Capdevila es dóna la plantilla per tancada.

Switch to mobile version