Autor Handbol
7 Juny 2015 a 11:30

El BM Granollers, finalista de Copa amb patiment

Elimina l’amfitrió i es veurà un altre any més les cares amb el Barça

Gijón-BM Granollers

El BM Granollers ha hagut de lluitar molt // Foto: ASOBAL

JUANFERSA GIJÓN 26-28 BM GRANOLLERS

Tenien moltes ganes els asturians de fer un bon paper a la seva Copa del Rei. El descens a la Divisió d’Honor Plata hagués estat un regust menys amarg si haguéssin superat al BM Granollers a les semifinals, però la final del torneig del KO tornarà a tenir color català i els nois de Carlos Viver lluitaran per derrotar al Barça per enèssim cop. El gran enfrontament, avui a les 17.30 h a la ciutat asturiana.

Això sí, van haver de patir molt els vallesans per doblegar un equip molt motivat per acollir la fase final de la competició i tenir l’ambient a favor. Fins a 3000 asturians apretaven per empènyer els seus cap a un partit somiat contra els vigents campions. I es que, comandats per un excel·lent Potic, l’encert del Juanfersa Gijón als primers minuts va ser d’escàndol. Fins a quatre gols (12-8, minut 20) va arribar a tenir d’avantatge. El Granollers no aconseguia frenar el vendaval de joc i al descans el Granollers es van endur un 15-12 al marcador i moltes coses a parlar al vestidor.

Reacció i bitllet 

No era el primer cop que el Granollers es veia en aquest escenari i potser per això la segona part va ser gairebé un dia més a l’oficina. Als primers cinc minuts un gran parcial de 0-3 igualava el marcador i als cinc següents, amb el 17-18, es van posar per primer cop per davant. La benzina del Gijón s’acabava amb el pas del temps i amb els homes forts com Grundsten i Del Arco (i Marc Garcia en defensa) entonats els de Viver van encarrilar el triomf. Finalment, 26-28 al marcador amb cert patiment i decidint la sentència a la darrera possessió. Avui, nova oportunitat per destronar al Barça vigent campió d’Europa.

Switch to mobile version