Autor Handbol
8 Juny 2015 a 14:00

El BM Granollers es queda més a prop que mai de derrotar al Barça

Perd per un gol la final de Copa del Rei

Barça-Granollers Copa

Poc li va faltar al Granollers per doblegar al Barça // Foto: ASOBAL

FC BARCELONA 27-26 BM GRANOLLERS 

Barça (15+12): Pérez de Vargas (Sarjic, ps); Tomás (7), Sorhaindo (1), Gurbindo (1), Morros (1), Karabatic (4), Sigurdsson (1), Noddesbo (6), Entrerríos (6), Ariño, Rutenka i Lazarov

Granollers (14+12): Pejanovic (Sastre, ps); Solé (5), Resina, Álvaro Ruiz (4), Grundsten (2), Toledo (3), Del Arco (4), Blanxart, Marc Garcia, Adrià Pérez (4) i Salva Puig.

Marcador cada cinc minuts: 2-3, 6-5, 8-6, 10-9, 13-12, 15-14 (descans), 15-16, 18-18, 19-20, 22-22, 25-23 i 27-26 (final)

Àrbitre: Serradilla i Lorente. Expulsat amb vermella directa Tomás (Barça)

Mai havia estat el BM Granollers tant a prop de superar al Barça i guanyar-li un títol com ahir. Un gol, només un gol, va separar al conjunt de Carlos Viver de la Copa del Rei enfront un conjunt blaugrana que acumulava fatiga després de guanyar la Champions fa una setmana. Amb tot, el partidàs dels granollerins es va quedar sense el premi final i molts jugadors que enguany pleguen (Álvaro Ruiz, Pejanovic i Grundsten, entre altres) acomiaden la seva etapa al club sense cap títol.

Partidàs entre dos equips que es coneixen a la perfecció i, per tant, mateix guió que en els darrers partits que han disputat. Barça i Granollers van oferir handbol d’alt nivell al públic desplaçat a Gijón amb bon joc, alternatives al marcador, anades i tornades i emoció fins la darrera possessió. Aquest va ser el matís diferencial de l’encontre i va ser positiu pels nois de Carlos Viver. La bona feina de Pejanovic sota pals va tenir molta a veure en que els vallesans arribéssin vius al final.

La primera part del treball es va acomplir, com gairebé sempre. El 15-14 al descans deixava el partit molt obert de cara al segon temps sempre i quan les forces duréssin. I semblava que aquest cop així seria, doncs les del conjunt de Xavi Pascual no estaven ni molt menys completes. Al segon temps les alternatives al marcador van continuar fins que l’encert dels culers va ser major als darrers minuts d’encontre. No va haver-hi miracle, però el Granollers es continua confirmant com l’alternativa més ferma als culers a les competicions estatals.

Switch to mobile version