Autor Bàsquet
1 Juny 2015 a 14:00

El CB Mollet puja al podi de Copa Catalunya

Victòria contra el Barberà en un autèntic espectacle de joc

CB Mollet-UB Barberà

El CB Mollet es va imposar finalment // Imatge del web basquetcatala.cat

CB MOLLET 85-73 UB BARBERÀ

I per acabar la temporada els dos semifinalistes de la final a quatre de Copa Catalunya van oferir un autèntic partidàs al Plana Lledó de Mollet del Vallès. El tercer lloc va ser finalment per l’equip organitzador, que es va imposar sobre els barberencs per 85-73 en un encontre molt obert, bonic i disputat. A diferència del que va passar dissabte a les semifinals el Barberà va competir durant els 40 minuts de joc i el matx no es va resoldre fins els darrers minuts.

El Barberà va competir, però per fer-ho va haver d’aixecar de nou un resultat advers força ampli. L’arrencada del Mollet al primer quart va ser espectacular i ja al primer quart guanyava 25-15. Entrat el segon quart els de David Lizano van aconseguir bon parcial que va retallar la diferència i al descans marxaven només sis punts avall (45-39). El partit s’havia animat i el més important: els del Vallès Occidental havien aconseguit netejar momentàniament la imatge oferta contra el Castellbisbal.

I tant va ser que el 4-10 als tres minuts de la represa i poc després van empatar el partit i posar-se per davant. Arribats a aquest punt el matx va embogir i les anades i tornades van ser constants. El Mollet, que havia corregut amb comoditat a la primera part, ho fiava tot a l’encert des de la línia de tres i des de mitja distància. Això, combinat amb el bon paper dels seus homes interiors al rebot defensiu al darrer quart, va donar la victòria als homes d’Âlex Coma i el tercer lloc de la competició.

Switch to mobile version