Autor Futbol
17 Juny 2015 a 12:00

El CF Mollet UE presenta els primers fitxatges

David Ortiz destaca la polivalència de tots ells

Fitxatges Mollet

D’esquerra a dreta: Chipi, Navarro, David Ortiz, Millán i Granero // Foto: Jaime Blanco

Jandro Granero, Aitor Millán i des d’ahir també Sergio Navarro i Óscar Casado “Chipi” ja vesteixen la samarreta del CF Mollet UE. Els quatre jugadors van ser presentats ahir a les instal·lacions del Germans Gonzalvo i van estar acompanyats de l’entrenador, David Ortiz, en tot moment. El tècnic va destacar de tots ells la capacitat de jugar en diverses posicions ja sigui en defensa o en atac.

Ortiz va definir a Granero i Chipi com dos jugadors d’atac “molt ràpids, tècnics i habilidosos que poden jugar tant per dins com per fora”. Al seu torn, de Millán va dir que era “un migcampista que també pot jugar de central i que aportarà múscul i equilibri”. I finalment del defensa Navarro va explicar la capacitat que té per desenvolupar diferents funcions: “És un jugador contrastat que pot jugar de defensa i al mig del camp. Fa tasques de contenció, però té molt bon tracte de pilota i pot sumar en atac”, deia.

De tots ells també va destacar l’experiència que tenen malgrat la seva joventut: “Jandro i Chipi tenen vint i pocs anys i ja sumen moltes temporades a Primera i Segona Catalana i Millán ha jugat cinc temporades a l’Horta a un gran nivell”, va dir. En relació també a les edats tant curtes el tècnic va afirmar que “no ens fixem en els anys que tenen, però és cert que des del club valorem molt que sent joves ja acumulin experiència”. De fet, Ortiz va desvetllar que “està sent una de les apostes principals per aquest any”.

Ranchal i Pluvins, els següents

La presentació d’ahir també va servir per que es confirméssin dues arribades més: Edu Ranchal i Xavi Pluvins. Tots dos provenen de la UDA Gramanet, equip que enguany ha descendit a Segona Catalana. Es preveu que dilluns siguin presentats juntament amb els juvenils que faran la pretemporada.

Switch to mobile version