Autor Ciclisme
18 Juny 2015 a 11:30

Corró d’Amunt serà el punt final de la Copa Catalana Internacional de BTT

L’esdeveniment es celebrarà el 5 de juliol de les 8 del matí a les 14 del migdia

Presentació Copa Catalana // Foto: Nadine Cortina

Presentació Copa Catalana // Foto: Nadine Cortina

La final de la Copa Catalana Internacional de BTT -Memorial de Toni Costa serà el 5 de juliol a Corró d’Amunt. La cursa organitzada pel Club Ciclista de Corró d’Amunt es realitzarà de les 8 del matí a les dues del migdia on hi haurà el lliurament de premis i un dinar de cloenda. De les 10 del matí tindrà lloc la primera sortida de fèmines, master 30, master 40, master 50/60 i caadets i a les 12 del migdia la segona sortida d’èlits, sots 23 i junior.

A la roda de premsa han assistit l’alcalde les Franqueses, Francesc Colomé, el president de C.C. Corró Amunt, Josep Mauri, el regidor d’Esports, Jordi Ganduxé, una representant del Club Amunt Bikes, Sara Gay, un representant d’Ociesport, Albert Balcells, i el director i gerent PME, Josep Campaña.

Albert Balcells ha explicat que Corró d’Amunt és un espai privilegiat per la seva ubicació, entorn i la gent que forma el Club Ciclista. També ha declarat: «S’ha escollit Corró d’Amunt aquest any com a punt final en ves de Barcelona perquè a la ciutat no hi ha cap Club pròpiament de la ciutat i, per exemple, Corró ens permet fer aquest dinar amb caliu i poder gaudir d’aquesta gran festa que havíem perdut a Barcelona». Per la seva banda, Josep Mauri, ha volgut agrair l’esforç de la junta directiva i els col·laboradors del Club en marca al circuit i buscant recorreguts nous. A més, ha afegit: « Aquesta cursa s’ha fet des del 2002 i només es va deixar de fer un any perquè es van realitzar les 12 hores de resistència»

Francesc Colomé ha afirmat: «Aquest any han canviat Barcelona per Corró d’Amunt per la població de tancament de la cursa això mostra la importància que té Corró en quan al ciclisme». La representant del Club Amunt Bikes, Sara Gay, ha explicat que és el quart any que participa a la Copa Catalana Internacional de BTT i en comparació amb altres competicions està molt ben organitzada.

Albert Balcells ha volgut afegir que per escollir Corró d’Amunt com a població per la cursa es valoren dos aspectes: en primer lloc, les condicions tècniques adequades pel nivell que ens exigeixen internacionalment i, en segon lloc, poder comptar amb la gent del territori i el seu recolzament humà que és molt important.

Switch to mobile version