Autor Futbol
18 Juny 2015 a 13:30

Dani Rizaldos, nou director general de l’EC Granollers

El fins ara responsable del primer equip també ho serà del futbol base

Dani Rizaldos

Rizaldos assumirà una nova responsabilitat i deixarà la banqueta // Foto: Jaime Blanco

Comencen els primers moviments a l’EC Granollers després de l’ascens i el primer es dóna als despatxos. El fins ara director esportiu, Dani Rizaldos, passa a ser la mà dreta del president Xavier Abolafio en aquesta parcel·la i es farà responsable també del futbol base. Una decisió que, segons el propi Rizaldos, ja feia un temps que es parlava i ara assegura estar “molt content i il·lusionat” per l’oportunitat.

El de Yuncos (Toledo) fa un pas més en la seva vinculació amb el club vallesà. “Després de quatre anys al club i tants altres abans entrenant a Tercera em sento genial per assumir una responsabilitat així l’any de l’ascens”, ha dit a aquest mitjà. I es que la història de Rizaldos amb el Granollers és llarga. Als 18 anys (1974) va arribar al club procedent del juvenil del Real Madrid com a jugador i després va ha estat entrenador en diverses etapes, moltes d’elles a Tercera Divisió.

Un jugador per línia i nou entrenador

Pel que fa a la pretemporada Dani Rizaldos ha desvetllat ja alguns dels moviments que s’han fet i altres que s’esperen fer. El primer de tots ha estat el relleu a la banqueta. Raul Matito deixa pas a Albert Garcia, que prové de l’Avià (ampliarem informació en breus). Rizaldos explica aquesta decisió: “La junta directiva vam considerar que s’havia acabat un cicle amb Raul i li agraïm la seva dedicació”, ha dit. Pel que fa a fitxatges la política del club va encaminada ara mateix a “incorporar un jugador per línia”. A banda, el directiu ha explicat que en breus parlarà amb la plantilla actual per veure qui renova i qui no.

Finalment, a Dani Rizaldos se li ha preguntat per si seguirà vivint els partits des de la banqueta amb el seu nou càrrec. “Aquest any ja m’apartaré”, ha dit entre riures. “El club m’ho va demanar expressament fa un temps, però ara he d’estar més centrat en la nova funció”, ha afegit després.

Switch to mobile version