Autor Futbol
4 Juny 2015 a 11:30

David Ortiz: “És tota una responsabilitat dirigir un club centenari com el Mollet”

El nou entrenador ja treballa en la propera temporada

David Ortiz CF Mollet UE

David Ortiz, nou tècnic del Mollet, ja treballa en la propera temporada // Foto: Jaime Blanco

David Ortiz ja treballa en la preparació de la temporada 2015/2016 al capdavant del CF Mollet UE. Serà especial, ja que deixarà el juvenil A (l’ha dirigit tres anys en dues etapes diferents) i assumirà les regnes del primer equip. El de Ripollet portarà al conjunt del Germans Gonzalvo en la seva cinquena temporada a Primera Catalana i seurà en una banqueta força calenta pels entrenadors. Fins a cinc hi han estat des de l’ascens de Preferent, quatre d’ells a partir de la 2012/2013: Jordi Muñoz, Abel Mourelo, Claudio Festa i Albert Cámara. Ortiz, doncs, serà el sisè.

En nou tècnic va tenir una primera trobada ahir amb la directiva que encapçala Feliu Tura, però abans va poder atendre a aquest mitjà i va explicar les sensacions que té ara mateix. “Estic molt content per l’oportunitat que se’m dóna”, va dir en primer terme. Pel jove entrenador de 32 anys agafar al Mollet suposa “tota una responsabilitat” ja que “es tracta d’un club centenari”. Un club en el que afirma sentir-se “molt a gust des del primer dia”.

La base i el canvi de filosofia

L’aposta per David Ortiz al primer equip llença un missatge clar: vol que els nois del juvenil A de Lliga Nacional tinguin més protagonisme amb els grans. En els darrers anys molts han fet la pretemporada, alguns han tingut fitxa amateur i altres han debutat sobre la marxa, però pocs s’han consolidat. “Poc a poc està canviant la filosofia”, discrepa Ortiz en aquest sentit. Ell es basa en que alguns jugadors que ja havia tingut com Jaume Serra, Álex Ruiz o Iván Arroyo han tornat darrerament al club i ara “són importants”.

David Ortiz comença el repte més important que fins ara li ha plantejat la seva vida futbolística. Confessa que vol fer molta feina per no deixar-se res al tinter: “Hem de veure equips, jugadors, explorar el mercat… Tot just això comença”. Finalment, espera que sigui un any molt competitiu al grup 1 de Primera Catalana: “Hem de veure on cauen Martinenc i Castelldefels, si baixa el Manlleu o si puja el Granollers, però tot i així es preveu molta igualtat”, afirma amb seguretat.

Switch to mobile version